autocentar-bacic.logo

Gospodska 70

10090, Zagreb

Tel. 01/34 64 660

Kontakt telefon

Pon-pet 08-17h

Radno vrijeme

Tel. 013464660

Gospodska 70, Zagreb

Autoservis

Autoservis je ključni faktor za dugovječnost i sigurnost vašeg vozila. U našem autoservisu pružamo širok spektar usluga, uključujući promjenu ulja, filtera, kočnica i zamjenu ovjesa. Također, specijalizirani smo za održavanje flotnih vozila, pružajući pouzdane i efikasne usluge kako bi vaša vozila bila uvijek spremna za cestu.

Zašto odabrati naš autoservis?

  • Iskustvo i stručnost: Naša ekipa sastoji se od visoko obučenih i iskusnih mehaničara koji su posvećeni pružanju vrhunske usluge.
  • Kvalitetni dijelovi: Koristimo samo visokokvalitetne dijelove koji zadovoljavaju ili premašuju industrijske standarde.
  • Pouzdanost: Naš autoservis je poznat po svojoj pouzdanosti i predanosti zadovoljstvu kupaca.
  • Konkurentne cijene: Pružamo vrhunske usluge po pristupačnim cijenama, osiguravajući najbolji omjer cijene i kvalitete.

Posjetite nas danas i uvjerite se zašto smo vaš najbolji izbor za održavanje i popravak vozila. Vaše zadovoljstvo i sigurnost su nam na prvom mjestu!

Promjena ulja

Redovna promjena ulja je vitalna za zdravlje motora vašeg vozila. Kvalitetno motorno ulje smanjuje trenje između pokretnih dijelova motora, smanjujući habanje i produžavajući životni vijek motora. Naša stručna ekipa koristi samo najbolja ulja koja zadovoljavaju ili premašuju industrijske standarde, osiguravajući optimalne performanse vašeg vozila.

zamjena-ulja
zamjena-filtera

Promjena filtera

Filteri u vašem vozilu igraju ključnu ulogu u održavanju čistih fluida i zraka koji ulaze u motor i kabinu. Naš autoservis nudi zamjenu različitih tipova filtera, uključujući filtere ulja, zraka, goriva i kabine. Redovna zamjena filtera osigurava efikasan rad motora i čistoću zraka unutar kabine, poboljšavajući ukupnu udobnost vožnje.

Servis i zamjena kočnica

Kočnice su jedan od najvažnijih sigurnosnih sustava na vašem vozilu. Naša stručna ekipa provodi detaljan pregled kočnica, zamjenu kočionih pločica i diskova, te ispitivanje kočionih cijevi i tekućina. Naš cilj je osigurati da vaš kočioni sustav uvijek radi besprijekorno, pružajući vam sigurnost i mir na cesti.

servis-kocnica
zamjena-ovjesa

Zamjena ovjesa

Ovjes vašeg vozila igra ključnu ulogu u osiguravanju udobne i stabilne vožnje. Nudimo kompletne usluge zamjene ovjesa, uključujući amortizere, opruge i zglobove. Naša stručna ekipa koristi visokokvalitetne dijelove i najnoviju tehnologiju kako bi osigurala dugotrajnost i pouzdanost vašeg ovjesnog sustava.

Održavanje flotnih vozila

 

Flotna vozila zahtijevaju specijaliziranu brigu i održavanje kako bi uvijek bila operativna i u dobrom stanju. Naša usluga održavanja flotnih vozila uključuje redovne preglede, preventivno održavanje i brzo rješavanje bilo kakvih problema. Razumijemo koliko je važno da vaša flota bude na cesti i zato nudimo efikasne i pouzdane usluge koje minimiziraju zastoje i povećavaju produktivnost.

odrzavanje-flotnih-vozila